Workshop Familieopstellingen zaterdag 8 februari 2020

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenOp zaterdag 8 februari 2020 kun je bij Kalma deelnemen aan een workshop Familieopstellingen. Wil je inzicht in iets waar je tegenaan loopt, een relatie die niet soepel verloopt of in wat een ziekte/ongemak je te vertellen heeft, een opstelling maakt de onderliggende patronen zichtbaar. Opstellingenwerk is een prachtige manier om jezelf een impuls te geven, om bewuster te worden van wat er bij jou speelt en om de eerste stap te zetten richting de oplossing van hetgeen je tegen aan loopt.

Wil je zelf een opstelling, geeft je dan bijtijds op want er kunnen maar een paar opstellingen tijdens deze dag plaatsvinden. Wil je zelf geen opstelling maar je wel laten inspireren, dan kun je deelnemen als representant. Ook als representant krijg je veel inzicht in jezelf aangezien je altijd in rollen komt te staan die bij jou aansluiten.

Een Familieopstellingendag is altijd een prachtige, intensieve ervaring. Spreekt dit je aan, kom dan meedoen. Met een eigen opstelling betaal je € 95,- en als representant € 35,- voor deze dag, inclusief koffie/thee en een uitgebreide lunch.

Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

Uw naam*

email*

telefoon*

Adres

Postcode             Plaats
    

Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

Uw bericht

Posted in:
Articles by
Published: