Alle producten

Alle producten

 

Alle producten van Forever Green Express (FGXPRESS) zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten. Ze zijn o.a. goed voor de huid, hersenen, ogen, spieren, hart- en vaatstelsel, gewichtsbeheersing en huidverbetering.

Wil jij je fysieke lichaam met 100% natuurlijke middelen ondersteunen, kies dan voor de producten van Foreven Green.

FGXPRESS is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten. Op dit moment zijn de volgende producten beschikbaar.

Powerstrips

powerstrips-rug-fotoPowerstrips geven je meer energie voor lichaam en geest. Het helpt je je beter te concentreren. Het reduceert pijn en voedt je lichaam op cellulair niveau met 100% natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over Powerstripswerking en eigenschappen.

 

 

Prodigy-5

Prodigy-5 is het eerste organische voedingssupplement dat voor 95% door het lichaam wordt opgenomen. Ter vergelijking: bij andere Multi vitaminen is dat 10% tot maximaal 30%. Het is een alles in één product en is een goede voedingsbasis voor al je lichaamscellen. Alle overige supplementen en vitamines die je slikt, worden met dit product overbodig.

Meer informatie over prodigy-5 en ingrediënten.

 

Fixx

FIXX is een 24-Karat chocolade shake en een prima ontbijt- of lunchvervanger. Aan de chocolade zijn vitaminen, mineralen, antioxidanten, probiotica en eiwit in een groente-en fruit toegevoegd om het volwaardig te maken. Een mooi middel om jouw gewichtsbeheersing te ondersteunen. Je immuunsysteem wordt versterkt en je krijgt een boost energie.

Meer informatie over Fixx.

 

 

Pulse-8

Pulse-8 voor een gezond hart- en vaatstelsel
Hart- en vaatziekten zijn een belangrijke doodsoorzaak onder mannen en vrouwen in Nederland. Pulse-8 is een geavanceerde en gepatenteerde formule die L-Arginine bevat. L-Arginine versterkt het hart- en vaatstelsel. Steeds meer mensen die hiermee problemen hebben, realiseren zich dat en nemen hun eigen verantwoording in de vorm van aanvullende producten. Iedereen wil tenslotte graag een lang en gezond leven. Goede voeding is daarbij essentieel. Met Pulse-8 help je jouw hart en aderen weer gezond te worden.

Meer informatie over Pulse-8.

 

Solarstrips

Solarstrips zijn speciaal ontworpen om te smelten onder de tong en geven een boost aan energie. Zit je slecht in je energie, dan voel je je direct beter na het nemen van een Solarstrip. Het is een exclusieve mix voor optimale voeding.

Voor meer informatie over Solarstrips klik hier.

 

 

Beautystrips

Beautystrips geven een bijzonder resultaat. Het verminderd acne, verkleuringen in het gezicht, kraaienpootjes en wallen onder de ogen. Veel mensen melden een goed resultaat bij gebruik van deze unieke Beautystrips.

Meer informatie over Beautystrips klik hier.

 

De producten van FGXPRESS zijn uniek en door de beste artsen ontwikkeld. Er zitten meerdere patenten op en worden al in ruim 200 landen geleverd. Hierdoor zijn ze wereldwijd beschikbaar. Veel mensen hebben er enorme baat bij. Het zijn bijzondere producten, die een aanwinst voor je gezondheid kunnen zijn.