Prodigy-5

Prodigy-5

prodigy-5Prodigy-5 is de basis voor een gezonde levensstijl. Het is het eerste organische voedingssupplement dat voor 95% door het lichaam wordt opgenomen (ter vergelijking: andere multi vitaminen worden 10% tot maximaal 30% door het lichaam opgenomen). Een alles in één product die alle andere voedingssupplementen overbodig maakt. Prodigy-5 zorgt tevens voor een betere vertering en opname van de voedingsstoffen uit het eten tot 3 uur na inname.

 

Prodigy-5 voorziet je lichaam van 100% natuurlijke voedingsstoffen, die tot in de cel werken, zelfs in je hersenen. Lichaamscellen hebben de juiste voedingsstoffen nodig om te kunnen herstellen en goed te kunnen functioneren. Prodigy-5 levert hier een bijzondere bijdrage aan. Naast voeden zorgt het ook voor een betere ontgifting van het lichaam.

Veel gehoorde ervaringen:

 • concentratie en geheugen verbetert
 • fitter, meer energie
 • beter voelen
 • verbeterd zicht
 • immuunsysteem verbetert
 • sneller herstel na ziekte
 • acne/puistjes verminderen
 • meer innerlijke rust
 • beter slapen en uitgerust wakker
 • rust in het hoofd, meer overzicht
 • beter gehumeurd
 • door betere concentratie ook betere resultaten (werk/prive).

Prodigy-5 is door twee artsen speciaal ontwikkeld voor Forever Green (5 patenten). De transarmor technologie zorgt dat de waardevolle voedingsstoffen ongeschonden het maagzuur passeren en pas vrijgegeven en opgenomen worden in de darmen. Door deze nieuwe technologie neemt het lichaam de voedingsstoffen veel beter op dan normaal en verhoogt daarmee de algehele gezondheid. Deze nieuwe technologie is ontwikkeld door Dr. Saucedo en de jongst afgestudeerde doctor ooit, dr. Ambati (Guinness Book of Records).

Bij inname van Prodigy-5 gaat kan er al binnen enkele minuten een energie boost optreden doordat de voedingsstoffen in Prodigy-5 door het lichaam herkent worden. De meeste andere supplementen bevatten synthetische stoffen. Opname van synthetische stoffen kost ons lichaam juist energie.

Marine Fytoplankton

Eén van de belangrijkste ingrediënten van Prodigy-5 is de wholefood Marine Fytoplankton. Marine Fytoplankton zijn micro algen die zich bevinden in oceanen, zeeën, rivieren, meren en andere waterwegen van de aarde. Volgens de NASA levert fytoplankton 80- 90% van alle zuurstof op aarde. Deze algen leveren dus veel meer zuurstof dan alle bomen en planten bij elkaar. Daarom krijg je ook 400 keer meer energie van Marine Fytoplankton dan van welke andere vrucht of plant dan ook.

Het bijzondere van Marine Fytoplankton is dat de samenstelling ervan exact gelijk is aan wat onze menselijke cellen nodig hebben om hun stofwisselingsproces goed uit te voeren. Marine Fytoplankton is één van de zeldzame producten die bijna alle voedingsstoffen bevatten die elke dag nodig hebben. Het bevat alle negen aminozuren die ons lichaam niet zelf kan aanmaken en het bevat de essentiële vetzuren (omega 3 plus omega 6), plus de belangrijkste vitamines, mineralen, chlorofyl en vele sporenelementen. Marine Fytoplankton is niet voor niets de basis van de voedselketen en de belangrijkste voedingsbron van walvissen. Meer informatie over Fytoplankton.

Het gebruik van Prodigy-5

 • Los het poeder op in een glas water, goed doorroeren (eventueel even laten staan tot alles goed is opgelost) en opdrinken.
 • Neem het ’s Ochtends in. ’s Avonds kan het, door de energie die je kunt ervaren, tot slechter inslapen leiden.
 • Het advies is om binnen 3 uur na inname Prodigy-5 geen medicatie in te nemen. Dit in verband met de versnelde opname van medicijnen door Prodigy-5.

Mijn ervaring met Prodigy-5

Mijn ervaring met Prodigy-5 is bijzonder. Voorheen heb ik (als vegetariër) diverse voedingssupplementen gebruikt die allemaal een enorm verschil in energie en gezondheid beloofden. Zelf ervoer ik dat echter niet. Met Prodigy-5 merkte ik echter al binnen een week verschil. Mijn slaappatroon veranderde (ik viel veel sneller en makkelijker in slaap), ik voelde me helderder in mijn hoofd, ik had meer fysieke energie (merkbaar tijdens het sporten) en kreeg een beter contact met de grenzen van mijn lichaam (voelde ’s avonds eerder dat de energie op was). Na enkele maanden merkte ik dat ik veel minder moeite heb om op gewicht te blijven (fysiek meer in balans) en ook mijn trigger vinger wordt beweeglijker.

Na een paar maanden was dit voor mijn man de reden om ook met dit product te beginnen. Hij ervaart meer energie en zijn fysieke kracht is toegenomen. Tevens is er een verbetering van zijn mentale balans.

Wij kunnen daarom de producten van harte aanbevelen.

Meer informatie over ingrediënten.

 

Kosten

Elke verpakking bestaat uit 28 zakjes

Inclusief registratie:
1 pakje € 89,81
2 pakjes € 157,15

Daarna op autoship/los besteld
1 pakje € 62,52
2 pakjes € 124,15

Voor ruim € 2,- per dag voed je je lichaam optimaal en heb je geen andere supplementen meer nodig.