Relatietherapie

Wanneer relatietherapie?

Loop je relatie niet meer zoals je had gewenst en kom je er samen niet meer uit, geef jezelf en je partner nog een kans om weer tot elkaar te komen. Samen gaan we kijken welke patronen er in de relatie zijn geslopen, hoe er gecommuniceerd wordt en welke aspecten uitvergroot of juist genegeerd worden.

 

Ervaring cliënt

Een man die alleen voor zijn vrouw mee was gegaan naar de relatietherapie zei: ‘Relatietherapie is in feite het broodnodige onderhoud van je relatie.’ Hij gaf toe dat hij er weinig in zag, maar dat hij zo blij was dat hij de stap had gezet omdat hij zelf merkt hoeveel beter hij zichzelf kan neerzetten, hoeveel meer inzicht hij heeft in zijn vrouw en hoeveel beter het met de relatie gaat.

 

 

Cursus Relatie-APK

Is je relatie niet meer wat het was en is relatietherapie nog een stapje te ver voor jullie, dan is de cursus Relatie-APK wellicht een goed alternatief. In een viertal avonden wordt met maximaal twee andere stellen gekeken wat er binnen jullie relatie speelt, hoe er gecommuniceerd wordt, vanuit welke rollen er wordt gereageerd en hoe je knelpunten kunt omzetten in uitdagingen. Door de confrontatie met de problemen van andere stellen, krijg je een extra leermoment en ga je je eigen relatie weer in een ander licht zien. De cursus wordt gehouden op de maandag- of donderdagavond in Loo-Bathmen (in overleg kan gekeken worden naar een ander moment).

 

Kosten

De kosten zijn inkomstenafhankelijk en liggen tussen de
€ 75,- en € 135,- per gesprek inclusief 21% BTW.

Cursus Relatie-APK € 99,- per persoon inclusief BTW bij minimale deelname van 3 stellen.