Werking Powerstrips

De werking van de Powerstrips is te danken aan 4 belangrijke bestanddelen

Deze bestanddelen zorgen o.a. voor een verwijding van de aderen waardoor er een betere bloedcirculatie ontstaat (verbetering energie doorstroom). De afvoer van afvalstoffen en de opname van zuurstof wordt daardoor verhoogd. Daarnaast worden de cellen van de goede voedingsstoffen voorzien. Het genezingsproces van beschadigd weefsel (ook de huid) wordt versnelt.

Pijn = ontsteking = afvalstoffen

De natuurlijke voedingsstoffen (colloïdaal zilver, Koreaanse rode ginseng en Marine Fytoplankton) worden via de huid in de bloedbaan opgenomen. Germanium zit aan de buitenkant van de strip. Deze zorgt ervoor dat de werkzame stoffen vijf keer dieper in de huid doordringen dan wanneer het niet gebruikt wordt. Doordat de werkzame stoffen in de bloedbaan terecht komen, kan dat ook effecten in andere delen van het lichaam hebben.

4 componenten die in de Powerstrips aanwezig zijn

Germanium is een verpulverd mineraal, dat aan de buitenkant van de strip zit en dat niet in contact komt met de huid. De lichaamswarmte wordt teruggekaatst tot 10 cm diep in het weefsel. Hierdoor krijg je bloedvatverwijding en daardoor worden inhoudsstoffen beter opgenomen en afvalstoffen worden beter afgevoerd.

Colloïdaal zilver, ofwel het natuurlijk antibioticum, is een sterke opruimer van bacteriën virussen, parasieten en schimmels en verbetert het lichaam milieu. Verder kan colloïdaal zilver ontstekingen remmen, botgroei stimuleren en het genezingsproces van beschadigd weefsel stimuleren.

Koreaanse Rode Ginseng is al eeuwen bekend in de Oosterse Wereld om zijn grote geneeskrachtige werking. Het heeft onder andere een ontstekingsremmende werking, het verhoogt je energie, en zorgt voor snel herstel. Vandaar dat het ook veel in de sportwereld wordt gebruikt, verhoogt de weerstand, verbetert je lichaam milieu en heeft ook een adaptogene werking, dat wil zeggen dat het je bloeddruk en suikerspiegel kan stabiliseren. Het kan stress verminderen, het libido verhogen en de algehele veroudering vertragen.

Marine Fytoplankton is een plantaardige alg dat voor Fgx gekweekt wordt in bassins. Volgens onderzoek van ruimte organisatie NASA is deze plant 400 keer krachtiger dan alle bekende andere planten en zorgt deze voor ongeveer 90% van alle zuurstof op de aarde. Fytoplankton wordt gezien als een Whole Food met meer dan 60 verschillende soorten vitaminen, mineralen en amino- en vetzuren die van nature op elkaar afgestemd zijn. Goede voeding is van essentieel belang voor een goed werkend lichaam.

Marine Fytoplankton wordt volledig opgenomen via de huid en biedt vele positieve eigenschappen, zoals:

  • het geeft meer energie
  • het ontgift
  • draagt bij aan een goed werkend immuunsysteem
  • verbeterd het slaappatroon
  • ondersteunt de hersencapaciteit.

Meer informatie over eigenschappen.