Workshop Familieopstellingen zaterdag 1 juli 2023

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenOp zaterdag 1 juli a.s. vindt een workshop Familieopstellingen plaats bij Kalma. Een mooi moment om zo net voor de zomervakantie jezelf nog een impuls te geven in je proces die tijdens de vakantierust verder kan uitwerken. Zijn er nog zaken die zich bij jou op dit moment aandienen en waar je zelf niet verder mee komt, geef je dan op. Via een opstelling krijg je inzicht in de onderliggende patronen en oorzaken. Je kan alles opstellen. Zowel aspecten van jezelf, zaken rond relaties, ziektes en noem maar op.

Belangrijk bij familieopstellingen is dat je met een open mind en nieuwsgierigheid deelneemt. Er wordt niet gestuurd en de opstelling laat dat zien wat zichtbaar kan worden. Via interventies (uitspreken van zaken, bewegingen e.d.) komen de bestaande disbalansen tot rust.

Je kunt deelnemen met een eigen opstelling (een beperkt aantal per dag) of als representant deelnemen. Ook als representant krijg je inzicht in je eigen patronen omdat je gevraagd wordt om aspecten te representeren die een link hebben met je eigen proces.

Spreekt dit je aan, dan ontmoeten we elkaar op 1 juli.

 

Posted in:
Articles by
Published: