Frequentie therapie

Geschiedenis en ontstaan

Frequentietherapie Kalma Bathmen
Dr. Royal Raymond Rige

Dr. Royal Raymond Rife, die leefde van 1888 tot 1997, is de ontdekker van de allersterkste microscoop ooit gemaakt. Dankzij deze uitvinding konden virussen en bacteriën zichtbaar worden gemaakt. De biologische processen van deze virussen en bacteriën konden daardoor gevolgd worden. Hij kwam erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Al deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Hij ontdekte dat de betreffende bacterie of virus ging resoneren met een frequentie en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalde. Dit was het begin van de resonantietherapie. Bij de huidige frequentietherapie is voortgebouwd op de bevindingen van Rife en die van andere wetenschappers zoals George Lakhovsky, Hulda Clark, Nikola Tesla en Wilhelm Reich.

Wat is Frequentie therapie?

Zoals we inmiddels vanuit de kwantum fysica weten bestaat alles uit frequenties. Ook het menselijk lichaam is vormgegeven en bestaat dankzij deze frequenties. Nu heeft iedere vorm die bestaat een eigen frequentie. Als deze frequentie op de juiste manier resoneert, zijn we gezond. Zijn de frequenties uit balans en er wordt niets aan gedaan, dan is er al snel sprake van ziekte of ongemak. Via de Frequentie therapie kunnen deze disbalansen in kaart worden gebracht. Door vervolgens de juiste frequenties aan te bieden, kan de disbalans weer mee resoneren op de juiste frequentie en in balans komen. De frequenties werken zowel in op het fysieke, het emotionele, het psychische en het spirituele lichaam.

Disbalansen ontstaan door alle disharmonische prikkels die wij krijgen. Denk aan 4- en 5-G stralingen, verontreinigingen via lucht en voedsel. We ontkomen er in onze huidige maatschappij niet aan. Des te meer zaak om je lichaam weer in balans te brengen en het zelfhelend vermogen van je lijf te herstellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens een eerste afspraak worden je disbalansen in kaart gebracht. Daaruit wordt een op maat gesneden programma gemaakt die vervolgens wordt aangeboden. Hiermee stellen we je lichaam in staat om weer in balans te komen. Bij vervolgafspraken wordt jouw unieke programma opnieuw voor je gedraaid.

Kosten:

1ste Consult € 85,-

Vervolg consulten € 45,-