Over mijzelf

Cora Mossel

Ik ben Cora Mossel, Coach en bewustzijnstherapeut. Ik ben getrouwd en heb 3 prachtige kinderen en 6 kleinkinderen. De ervaringen die ik tijdens mijn leven op heb mogen doen o.a. via een scheiding op jeugdige leeftijd, hebben mij gevormd tot de persoon die ik ben. Ik heb veel kennis van en ervaring met hoog gevoeligheid in combinatie met paranormale openheid. Mijn passie is mijn opgedane kennis en levenservaringen te delen met mensen, zodat zij er hun voordeel mee kunnen doen.

Naast mijn praktijk heb ik  20 jaar ervaring opgedaan bij arbeidsorganisaties via diverse commerciële functies. Hierdoor is een goed inzicht verkregen in de culturen van arbeidsorganisaties, met name in de uitwerking van te weinig oog hebben voor de kwaliteiten van de medewerkers die een arbeidsorganisatie vormgeven. Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut in mijn eigen praktijk.

Opleidingen die mij als therapeut gevormd hebben:

driejarige Hbo-opleiding tot Bewustzijnstherapeut
opleiding tot mensgericht coach
opleiding tot familieopsteller/systemisch werk
opleiding tot NLP Practitioner
Daarnaast is mijn kennis gevormd via een jaar praktische filosofie en het volgen van cursussen esoterie, touch for health, kleuren therapie, Kathara Healing en dromenwerk. De laatste jaren heb ik de bijscholingscursussen RET (Cognitieve en gedragstherapie), Communicatie en gesprekstechnieken, EFT (Emotional Freedom Therapie), Relatie Therapie, Inzicht in autisme, Geweldloze Communicatie en diverse themadagen rond familieopstellingen gevolgd.