Sociaal Panorama

Het Sociaal Panorama is een krachtig en efficiënt instrument voor persoonlijke ontwikkeling. Wat vaag is wordt concreet en wat ingewikkeld is wordt simpel. th
FOS uit rij In een sociaal panorama kunnen zowel de patronen in onze intermenselijke relaties als in onszelf duidelijk worden. Je kunt het gebruiken om inzicht te krijgen in hoe je met jezelf omgaat, wat je in je relaties naar de buitenwereld toe in de wegstaat en wat je kunt doen om te veranderen. In feite kun je alle zaken waar je tegenaan loopt gebruiken om steeds meer zicht op hoe en vanuit waar jij reageert te krijgen.

Het sociaal panorama heeft wat weg van Familieopstellingen. Het verschil is dat bij Familieopstellingen juist de kracht ligt in de representanten die je de patronen laten zien. Zij kunnen, omdat ze niet in jouw patronen zitten, wegen tonen of stappen zetten die jij nog net niet kunt zetten. Bij het Sociaal Panorama ben jij degene die op onderzoek in jezelf moet gaan. Je stapt zelf in de neergelegde posities en ervaart daar wat voor jou mogelijk of niet mogelijk is. In dit systeem kan ook ervaren worden wat er verandert als jouw insteek verandert.

Een Sociaal Panorama kun je éénmalig inzetten bij een probleem waar je tegenaan loopt. Vervolgens kun je dan kijken of je in staat bent om het proces van verandering zelf aan te gaan of dat je daar meer ondersteuning bij nodig hebt. In dat laatste geval kun je kiezen om deel te nemen aan de verdiepingscursus ‘Werken aan jezelf’ of voor coaching/therapie te gaan. In de verdiepingscursus krijg je diverse methodes aangeboden om met jezelf aan de slag te gaan. Klik voor nadere info hier. th-2
 th

Kosten

Sociaal Panorama € 145,- voor maximaal 2 uur. Indien meer tijd nodig is komt er € 10,- per kwartier bij tot een maximum van € 180,-.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht