Verdiepingscursus Werken aan jezelf

 

De verdiepingscursus ‘Werken aan jezelf’ is een nieuwe cursus waarin de deelnemers aan de slag gaan met de eigen stukken die ze in de praktijk van alle dag tegenkomen. Aan de hand van verschillende methodieken worden de ingebrachte onderwerpen opgepakt zodat je kennis maakt met de diverse werkvormen en zelf ervaart wat die met je doen.

HPIM0755

 

De verschillende methodieken zijn erop gericht om op een diepere laag te voelen wat er allemaal speelt en hoe je met jezelf omgaat. Iedere deelnemers zal gedurende de cursus minimaal 1 keer een eigen stuk mogen inbrengen en heeft een actieve rol als de stukken van de andere deelnemers worden ingebracht.

Er wordt gewerkt in kleine groepjes van minimaal 2 en maximaal 5 deelnemers.

 

Voor wie is deze cursus?

Voor iedereen die op een bijzondere manier bezig wil met een stukje groei- en ontwikkeling. Dan komt het erop neer dat de motivatie en drive vanuit jezelf komt. Je hebt behoefte aan wat meer.

Er zijn echter ook momenten dat je met bijvoorbeeld vriend(in)nen bij elkaar bent, dingen deelt of gewoon een bakkie doet, zonder echt verder te komen dan elkaar troost en begrip te bieden. Hoe fijn is het dan om juist met elkaar een verdiepingsslag te maken, waarbij je ook leert elkaar echt hulp en ondersteuning te kunnen bieden in de toekomst.

Door te werken met diverse methodes, is het elke keer weer verrassend om een andere insteek te leren kennen en zo te leren wat het beste bij jou past.

 th

 

vakantie-2010-122 Ben je nieuwsgierig geworden, wil je werken aan jezelf en vind je het leuk samen met anderen ervaringen op te doen, dan is deze cursus iets voor jou. Je kunt je alleen opgeven, maar dus ook als (vrienden-)groep.

 

Kosten: 

Bij 2 of 3 deelnemers: € 35,- per persoon per keer

Bij 4 of 5 deelnemers: € 25,- per persoon per keer

Je legt je vast voor 5 bijeenkomsten

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht