Assertiviteit

Assertiviteit is een gevolg van je zelfbeeld. Hoe je naar jezelf kijkt en welke oordelen je over en verwachtingen je van jezelf hebt, bepalen hoe je met jezelf omgaat. Mag je voor jezelf opkomen of juist niet. Mag je je plek innemen, of niet. Een reeks aan onbewuste processen bepalen hoe jij jezelf al dan niet profileert. Loop je hierin vast in de dagelijkse omgang met de ander, dan is het tijd om hier eens nader naar te kijken.

Een assertiviteitstraining kan daarbij een hulp zijn. Mijn ervaring is echter dat, als je inzicht krijgt in waarom je je opstelt zoals je dat doet, het veel makkelijker is om je gedrag te wijzigen. Alleen weten hoe je iets wel en niet moet doen, is iets anders dan weten waarom je het doet. Het verschil tussen een trucje toepassen en veranderen.

Tijdens een assertiviteitstraject ga ik samen met je kijken hoe je naar jezelf kijkt, welke oordelen er spelen en vanuit welke rollen je jezelf benadert. Uiteraard nemen we de aspecten rond assertiviteit daarbij mee. Een traject omvat 4 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur.

Kosten

Bij deelname van minimaal 4 personen € 195,- p.p. voor het gehele traject.
Voor een individueel traject ligt de prijs tussen de € 95,- en € 155,- per bijeenkomst.

  Vul het formulier in, als u meer informatie wilt velden met * zijn verplicht

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  selecteer uw keuze

  Onderwerp*

  Uw bericht