Coaching

Personal Coaching

Bij Personal coaching wordt je begeleid in het helder krijgen van waar je momenteel in vast loopt. Tevens wordt je geleerd hoe je zelf de regie over je leven weer in handen krijgt. Het biedt je de mogelijkheid uit de bekende patronen te stappen en zelf te kiezen voor wat je wilt.

Gezond Gewicht Coaching

slankLukt het je niet om af te vallen, dan is het tijd om te kijken wat je eetpatroon je te zeggen heeft. Samen gaan we kijken wat de onderliggende oorzaken zijn van jouw eetpatroon. Deze onderliggende oorzaken saboteren al je pogingen om af te vallen.

Meer informatie over afvallen.

Assertiviteitscoaching

Voor jezelf opkomen en je zegje kunnen doen, is onderdeel van coaching. Daarbij is het van belang dat je inzicht krijgt in de achterliggende oorzaken van het niet assertief zijn. Als je inzicht hebt in de verschillende rolpatronen die hierbij een rol spelen, volgt het assertiever worden vanzelf. Meer informatie over assertiviteitscoaching.

E-Coaching

Indien gewenst kan ook e-coaching gegeven worden. Vragen of problemen worden via de e-mail gesteld of voorgelegd en binnen twee dagen beantwoord (m.u.v. weekenden en vakantieperiodes). Aan e-coaching gaat altijd een persoonlijke intake vooraf en er worden duidelijk afspraken gemaakt rond de gewenste ondersteuning.

Kosten

De kosten zijn inkomstenafhankelijk en liggen tussen de
€ 95,- en € 155,- per gesprek. Een gesprek duurt 1,5 uur met een uitloop naar maximaal 2 uur. Na 2 uur wordt per kwartier € 10,- extra in rekening gebracht tot een maximum van € 180,-.

E-coaching € 45,- per half uur met een minimum van € 45,- per e-sessie/-antwoord.