Afvallen

Lifestyle Coaching

Na ruim 3 jaar als partner ervaring te hebben opgedaan bij Equili gebruik ik de opgedane kennis nu graag om jou te helpen tot een betere lifestyle en eetgewoontes te komen.

Herken je dit?

Je bent al jaren continu bezig met je gewicht. Je valt wel af, maar komt telkens weer aan. Je hebt zo ongeveer van alles al een keer geprobeerd maar nog steeds geen blijvend resultaat bereikt.

Je eigen verantwoording nemen

Ben je het nu echt meer dan zat, dan is het nu tijd om je eigen verantwoording te nemen. Samen gaan we de onderliggende behoeftes die aan jouw eetpatroon ten grondslag liggen ontdekken. Deze behoeftes ga je invullen, zodat je ze niet langer meer hoeft weg te eten. Daarbij is er ook aandacht voor je beweegpatroon en krijg je tips en tools over gezond eten. Heb je specifieke informatie nodig met betrekking tot je eetpatroon, dan kan ik je doorverwijzen naar een diëtist. Ik werk nauw samen met twee orthomoleculaire diëtisten, te weten: Anna Couperus en Trudy Tolkamp.

Overgewicht is ongezond 

We weten allemaal dat een ongezonde leefstijl en overgewicht de nodige gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, zoals de kans op hart- en vaatziekten, diabetes type II en klachten aan de bewegingsmechaniek. Overgewicht is belastend voor je lichaam. Het leidt vaak ook tot psychosociale klachten (verminderd zelfvertrouwen, negatief zelfbeeld, stress, sociale isolatie en ongelukkig voelen), zonder dat je hiervan bewust bent. Door zelf zorg te gaan dragen voor je behoeftes, kom je beter in je vel te zitten en verminderen/verdwijnen de psychosociale klachten.

Redenen genoeg om de koe nu bij de horens te pakken en de stap te nemen.

Het traject

Blijvend gewichtsverlies bereik je niet in een maand. Daarom ga je een traject aan met de duur van 1,5 jaar. Goed opstarten en gemotiveerd blijven zijn daarbij heel belangrijk. In het begin krijg je intensieve begeleiding. De periodes tussen de gesprekken worden dan steeds langer waardoor je geoefend wordt in het zelf doen. Een traject omvat 9 gesprekken verdeeld over 12 maanden en 2 telefonische nazorggesprekken verdeeld over een half jaar.

Kosten

Een traject kost €1.200,- te betalen in 10 maanden.

Opgeven of meer informatie?

Spreek dit je aan, neem dan contact op voor een gratis informatiegesprek.

  Vul het formulier in, als u meer informatie wilt velden met * zijn verplicht

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  selecteer uw keuze

  Onderwerp*

  Uw bericht