Dromen

Ieder mens droomt iedere nacht. Hebben dromen een betekenis? Ja. Dromen komen vanuit het onbewuste. De informatie in de dromen wordt daardoor niet beïnvloed door de angsten, oor- en veroordelen die in het dagbewustzijn werkzaam zijn. Via dromen is het onbewuste in staat ongecensureerde informatie te geven over het proces waarin je je bevindt en over de, vaak onbewuste, opstelling die je hierin hebt.

Daarom kunnen juist dromen uitstekend als uitgangspunt dienen om jezelf beter te leren kennen en zicht te krijgen op je eigen patronen. Ik bied hierin de volgende mogelijkheden:

 • Persoonlijke consulten
  In een persoonlijk consult kan in alle rust één of meerdere dromen geanalyseerd worden.

  dromen
  dromen
 • Workshops
  Naast de workshops die in Loo-Bathmen worden gegeven, kunnen workshops in de vorm van huiskamerbijeenkomsten op verzoek in het hele land plaatsvinden. De groepsgrootte varieert van 5 tot 12 personen.
 • Lezingen
  Regelmatig wordt een lezing/workshop over ‘Werken met dromen’ gegeven. De lezingen vinden plaats op verzoek van bedrijven, verenigingen, instellingen of particulieren.
 • Cursussen
  De cursus ‘Werken met dromen’ wordt gegeven in Loo-Bathmen. Gewerkt wordt in kleine groepjes van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. De cursus omvat 8 bijeenkomsten.

Kosten

Voor particulieren:
Persoonlijke consulten: € 95,- (maximaal 1,5 uur)
Workshops: € 85,- p.p. inclusief koffie/thee en vegetarische soep
Cursussen: Beginners € 320,- inclusief boek; Gevorderden € 310,- p.p.

Stichtingen en verenigingen:
Lezingen: op aanvraag en prijzen in overleg.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht