Lezing: De zin en onzin van diëten

Heb je al vele diëten geprobeerd en heeft het nooit tot blijvend gewichtsverlies geleid? Is het jojo-effect ook geen onbekende voor je? Zie je door de bomen het bos niet meer? Wil je nu eindelijk eens antwoord op waarom het blijvend afvallen je niet lukt? Kom dan op maandagavond 22 juni naar de lezing over de zin en onzin van diëten in het Kulturhus Dijkerhoek (Holten).

Deze avond wordt vormgegeven door Anna Couperus, orthomoleculair diëtist en Cora Mossel, coach & therapeut. Cora en AnnaWe gaan voor je de verschillende dieetvormen op een rijtje zetten. Leggen uit wat de zin en onzin van diëten is en vertellen wat over voedingsstoffen, vitamines en hun effect op het gewicht. Het Equili Gezond Gewicht Programma komt ook aan de orde. Dit programma helpt mensen om blijvend op een voor hem/haar gezond gewicht te komen. Natuurlijk is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Ben je geïnteresseerd, meldt je dan vóór 19 juni aan. Heb je op voorhand al een prangende vraag, deel die aan ons mee en we zullen hem meenemen de lezing.

Plaats: Kulturhus Dijkerhoek, Maatmansweg 1 te Holten
Aanvang: 20.00 uur
Kopje koffie of thee staat voor je klaar.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht

  Posted in:
  Articles by
  Published: