Workshop Familieopstellingen zaterdag 10 september 2022

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenOp zaterdag 10 september a.s. vindt de eerstvolgende workshop Familieopstellingen plaats. Deze dag staat open voor degenen die hetzij via een eigen opstelling, dan wel via representantenrollen inzicht willen krijgen in de onderliggende patronen van vraagstukken die op dat moment voor hun actueel zijn.

Als ‘opsteller’ stel je het eigen vraagstuk op en krijg je inzicht in wat en waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren. De ervaring leert dat er altijd grote verbazing en herkenning is voor hetgeen zichtbaar wordt.

De representanten leren eveneens veel van de rollen waarvoor ze gevraagd worden of waartoe ze worden aangetrokken. Op het moment dat je in de ervaring komt, ontstaat er een ander weten dan wanneer je iets alleen mentaal uitgelegd krijgt. De inzichten die verkregen worden, kunnen vaak één op één door vertaald worden naar eigen vraagstukken en patronen.

Kortom, wil je graag een dag intensief aan de slag met jezelf, geef je snel op. Er kunnen maar een beperkt aantal opstellingen per dag plaatsvinden en vol is vol. Voor representanten is er meestal nog wel ruimte, maar ook daar zit een maximum aantal op.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht

  Posted in:
  Articles by
  Published: