Workshop Familieopstellingen zaterdag 11 september 2021

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenVoor de meesten liggen de vakanties inmiddels achter ons en gaan we opgeladen weer aan de slag. Een mooi moment om ook je innerlijke processen een steuntje in de rug te geven. Een workshop Familieopstellingen geeft daar een uitgelezen mogelijkheid toe.

Op zaterdag 11 september organiseert Kalma een workshop Familieopstellingen. Ziektes, ongemakken, situaties of vraagstukken waar je al langer tegenaan loopt, alles kun je via een opstelling oppakken. Een opstelling geeft je inzicht in hetgeen jou tegenwerkt of in welke patronen je gevangen zit. Wil je alleen geïnspireerd raken, dan kun je je als representant opgeven. Ook als representant komt je vaak eigen patronen of stukken tegen.

Deze dag is voor iedereen die inzicht wil in de patronen in en buiten zichzelf  (je relaties) die leiden tot ongemak, blokkades, niet lopende relaties, gezondheidsproblemen, conflicten, onbalans en ga zo maar door.

De werkvorm laat zich niet uitleggen, maar moet ervaren worden.

Nieuwsgierig of toe aan extra inspiratie en bewustwording, geef je snel op.

Met een eigen opstelling betaal je € 95,- en als representant € 45,- voor deze workshop, inclusief koffie/thee met iets lekkers en een lunch/eenvoudige hap.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht

  Posted in:
  Articles by
  Published: