Workshop Familieopstellingen zaterdag 22 april 2023

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenOp zaterdag 22 april 2023 kun je weer deelnemen aan een workshop Familieopstellingen bij Kalma. Een workshop Familieopstellingen geeft deelnemers de kans inzicht te krijgen in de onderliggende patronen van relatieproblematieken, ziektes of andere zaken waar je tegen aan loopt.

Een opstelling laat zien hoe de verhoudingen liggen, wat er gebeurt als dingen worden uitgesproken, de werkelijke behoeften kenbaar worden gemaakt en verantwoordelijkheden worden teruggegeven. Ook de tegenwerkingen er zijn, worden zichtbaar. Door het systeem te horen en in te gaan op de behoeftes, ontstaat er uiteindelijk rust, harmonie en balans. Dit alles draagt bij aan je bewustwording, waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. Wie wil dat nu niet?

Het is een prachtige werkvorm die zich niet laat uitleggen. Je moet het ervaren. Op 22 april a.s. is er nog één plekje voor een eigen opstelling. Voor representanten is er nog voldoende ruimte. De representantenrol geeft je ook inzicht in je eigen stukken. Het is een mooie ervaring en een fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan.

Wil je bezig gaan met het opruimen van zaken die je tegenwerken of die je in de weg zitten, geef je dan op voor deze Workshop Familieopstellingen.

Past deze datum je niet maar wil je wel graag een keer meedoen, op mijn website staan alle data voor 2023. Je kunt nu al een plekje reserveren op de datum van je voorkeur.

Posted in:
Articles by
Published: