Workshop Familieopstellingen

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenOp zaterdag 6 november 2021 organiseert Kalma een workshop Familieopstellingen. Wil je inzicht in de onderliggende patronen van jezelf bij relatieproblematieken, ziektes of andere zaken waar je tegenaan loopt of wil je weten wat een ziekte je te zeggen kan hebben, dit is je kans.

Een opstelling laat zien hoe de verhoudingen liggen, wat er gebeurt als dingen uitgesproken worden of de werkelijke behoeften kenbaar worden gemaakt en welke tegenwerkingen er zijn. Door het systeem te horen en in te gaan op de behoeftes, ontstaat er uiteindelijk rust, harmonie en balans. Dit alles draagt bij aan je bewustwording, waardoor je andere keuzes kunt gaan maken. Wie wil dat nu niet?

Het is een prachtige werkvorm die zich niet laat uitleggen, maar die je moet ervaren. Je kunt zelf een opstelling plaats laten vinden (beperkt aantal per workshop) of als representant meedoen. Ook een representantenrol zal je inzichten verschaffen in je eigen stukken. Het is een mooie ervaring en een fijne manier om met jezelf aan de slag te gaan.

Wil je jezelf een cadeautje geven en deelnemen aan de eerstvolgende Workshop Familieopstellingen op zaterdag 6 november a.s., geef je dan snel op.

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Uw bericht