Familieopstellingendag zondag 28 september 2014

Op Zondag 28 september Familieopstellingendag te Loo-Bathmen

Wil je eindelijk verder met dat waar je telkens in vast loopt en wat zich altijd weer aandient? Wil je weten wat je tegenhoudt in je ontwikkeling of wil je meer balans in één van je relaties? Een opstelling kan je inzicht geven in wat er speelt.

Opstelling

Problemen in relatie met jezelf, je kind(eren), ouders, overige familie of steeds terugkerende thema’s in je leven, de methode van familie- of systeemopstellingen ontwikkelt door Bert Hellinger bied je de mogelijkheid hier inzicht in te krijgen. Ook ziektes, pijn of vragen rondom werk kunnen opgesteld worden.

Een (familie)opstelling laat de onderliggende patronen zien van welke problematiek er dan ook maar speelt. Ieder systeem streeft ernaar in balans te zijn. Op het moment dat een systeem uit balans is, zal het alles in het werk stellen weer in balans te komen. Daarbij geeft het systeem zelf de antwoorden. Een opstelling maakt eerst de disbalans zichtbaar. Door vervolgens te werken met de informatie die uit het systeem komt en af te tasten wat mogelijk is binnen het systeem, wordt, via interventies, het systeem weer in balans gebracht.

Een prachtige werkvorm die zich niet laat uitleggen, maar die je moet ervaren. Je kunt zelf een opstelling plaats laten vinden (beperkt aantal per dag) of als representant meedoen. Ook een representantenrol zal je veel inzichten verschaffen.

 

Wil je deelnemen aan de eerstvolgende familieopstellingendag op zaterdag 17 mei a.s., geef je dan snel op.

 

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Datum*

  Uw bericht

   

  Posted in:
  Articles by
  Published: