Workshop systeemopstellingen Ik en Eten zaterdag 15 november 2014

Als eten een obsessie voor je is…
Als je alle diëten al doorlopen hebt…
Als je maar blijft worstelen met de manier waarop jij je voedt……

…dan is deze workshop iets voor jou!

Wat zal het je geven?

Op zaterdag 15 november vind er een workshop systeemopstellingen plaats met als thema: ‘Ik en eten’. Eetgedrag dat je hindert heeft dikwijls weinig met eten zelf te maken. Met behulp van opstellingen (bekend van familieopstellingen) wordt al snel duidelijk wat de onderliggende oorzaken zijn van jouw eetpatroon. Ingesleten gedrag of dat wat onbewust je afvalpogingen saboteert of wat je onbewust hindert, wordt helder. Er komen nieuwe, duurzame oplossingen aan het licht. Wat doorgaans op wilskracht niet lukte, is dat je nu de cirkel kunt doorbreken.

Hoe werkt het?

Het maakt niet uit of je wel of niet bekend bent met opstellingen. We werken deze dag in kleine een groep en zorgen voor een veilige atmosfeer. Een aantal deelnemers zal zijn of haar eetprobleem opstellen. Uit de overige aanwezigen worden plaatsvervangers gekozen voor de persoon zelf, voor eten, voor het gewicht, voor hindernissen of wat zich ook maar aandient. Als plaatsvervanger kom je vanzelf in contact met de gevoelens die passen bij de plek of rol waar je in geplaatst wordt. Mijn ervaring is dat iedereen het kan en dat iedereen tot nieuwe inzichten komt.

Werken met opstellingen geeft niet alleen inzicht in de werkelijke reden van je eetgedrag, maar bewerkstelligt ook een helende oplossing.

 

  Inschrijfformulier velden met * zijn verplichte velden

  Uw naam*

  email*

  telefoon*

  Adres

  Postcode             Plaats

      

  Ik geef mij op voor de workshop/cursus*

  Datum*

  Uw bericht

  Posted in:
  Articles by
  Published: