Workshop Familieopstellingen zaterdag 7 november 2020

Familieopstellingen bij Kalma in BathmenHelaas is het door de aangescherpte corona maatregelen niet mogelijk om de workshop Familieopstellingen op 7 november doorgang te laten vinden. Het is opnieuw afwachten wanneer het wel kan. Hopelijk kan in 2021 deze prachtige werkvorm weer plaatsvinden. Zo gauw er mogelijkheden zijn, breng ik je hiervan op de hoogte.

sociaal panorama bij Kalma in BathmenVoor degenen die op dit moment met prangende vraagstukken zitten, kan ik wel een Sociaal Panorama aanbieden. Een Sociaal Panorama is een werkvorm die overeenkomsten heeft met een Familieopstelling. Bij een Sociaal Panorama is het echter niet noodzakelijk om met representanten te werken. Het kan één op één of, indien gewenst, met één representant plaatsvinden en die ruimte hebben we momenteel nog wel. Klik voor nadere info hier.

 

Ik wens iedereen veel gezondheid in deze bijzondere tijd toe. Blijf kijken naar de mogelijkheden die je geboden worden, schiet niet in de weerstand en kijk wat flexibiliteit en meebewegen jou te zeggen hebben.