Corona-tijd

vrouwfiguurWe leven momenteel in de corona-tijd. Dat heeft invloed op onze gehele leef- en werksfeer. Het heeft ook invloed op het uitoefenen van de praktijk Kalma. In eerste instantie wilden sommige cliënten geen enkel risico nemen (waarvoor alle respect), maar gelukkig is dat niet meer aan de orde. Bij Kalma wordt de 1,5 meter in acht gehouden en de overige aanbevolen maatregelen toegepast.

Loopt alles dan als vanouds?
Helaas niet. Voor individuele begeleiding is er geen obstakel meer. Dat is anders bij groepsactiviteiten zoals de Familieopstellingendagen. Inmiddels zijn er 3 dagen uitgevallen omdat de geldende maatregelen niet gewaarborgd konden worden. De eerst volgende Familieopstellingendag staat gepland voor 7 november. Het is de bedoeling deze dag in afgeslankte vorm te laten plaatsvinden. Het wordt dan geen hele dag, maar een ochtend of middag, afhankelijk van de voorkeur van de deelnemers. Het aantal deelnemers wordt ook beperkt. Eind deze maand gaat hierover de mailing uit.

Nieuwe activiteiten

Sociaal Panorama
Het Sociaal Panorama is een werkvorm die gelieerd is aan systemisch werken (Familieopstellingen). Het kan echter individueel of in veel kleinere groepssamenstellingen gegeven worden. Bij Kalma starten we in oktober met deze werkvorm. Nadere info volgt in de mailing aan het eind van de maand.

Werken aan jezelf met anderen
Wil je werken aan jezelf en van de ervaringen van anderen leren? In oktober/november kan dat bij Kalma. In kleine groepjes gaan we met elkaar aan de slag via diverse werkmethodes. Je maakt dan kennis met de verschillende methodes, kunt eigen problemen inbrengen en leren van elkaar. Maximale groepsgrootte is 5 personen. Je legt je dan vast voor 5 bijeenkomsten. Een kennismakingssessie wordt gepland in oktober. Nadere info in de mailing aan het eind van deze maand.